Najčešća pitanja

Pitanja o zeolitu:

Zeolit Plus

Koliko vremena je potrebno da prođe, pre nego što vidim rezultate?

Na to pitanje je teško odgovoriti i sve zavisi od pojedinca. Svako pokazuje toksičnost u organizmu na različite načine. Neki imaju lošu kožu, neki imaju ozbiljne medicinske probleme. U zavisnosti od izloženosti toksina i teških metala, postoje različiti nivoi ljudi. Ljudi takođe različito reaguju na lečenje. Nasa opšta preporuka je da se proizvod uzima 90 dana i onda da se konsultujete sa Vašim doktorom da bi ustanovili napredak. Obavezno proverite da li uzimate preporučenu dozu na osnovu Vaših potreba kako bi ste postigli optimalnu korist od proizvoda.

Imao sam problem sa sporednim efektima prilikom korišćenja drugih detoksikantskih proizvoda, da li ću imati problem i sa Vašim proizvodima?

Toksičnost u ogranizmu može da se pokaže na različite načine, kod različitih ljudi. Većina detoksikantskih proizvoda imaju neželjena dejstva, što nije isti slucaj sa našim zeolit proizvodima. Drugi detoksikantski proizvodi prilikom korišćenja povuku teške metale i toksine iz tkiva i poplave krvotok sa otrovima. Vaše telo je zatim pogođeno sa svim ovim toksinima odjednom, što je uzrok nuspojeva. Kod zeolita, kada toksine i teške metale izvuče iz organizma, oni ostaju zarobljeni u zeolitnom kavezu i telo više nije izloženo njima čime se smanjuje mogućnost bilo kakvih neželjenih efekata.