Važno obaveštenje

 

POŠTOVANI KORISNICI NAŠIH PROIZVODA

  OBAVEŠTENJE ZA NAŠE POŠTOVANE KUPCE
 
      Od danas je na  „ZEOLIT PLUS“ primenjen nov tehnološki postupak, koji uz  znatno poboljšanu mikronizaciju pojačava dejstvo zeolita, za oko 30%. Promotivna cena ostaje do daljnjeg.

 NIJE SVAKI ZEOLIT POGODAN ZA LJUDSKU UPOTREBU, I ZATO VAS MOLIMO DA PROČITATE OVAJ  TEKST.

Postupak dobijanja zeolita pogodnog za ljudsku upotrebu, je tehnološki dosta komplikovan i skup. Od osnovne, probrane sirovine zeolita ( sa oko 90 % klinoptilolita ), pre tehnološkog postupka, vise od 80% otpada kao neadekvatan zbog prisustva raznih primesa. Zato, ( da biste stekli poverenje u NAŠE PROIZVODE ) svaku našu bočicu “ZEOLIT PLUS”, možete proveriti u jednoj od akreditovanih ustanova ( ima ih 6 ):  Instituta za javno zdravlje (Srbije, Vojvodine,Niš, Kragujevac), Gradskog zavoda za javno zdravlje Beograd ili Instituta za higijenu Vojnomedicinske akademije. (Najbolje je proveriti samo na prisustvo olova, potrebno je odneti oko 20g uzorka, i cena usluge je oko 1200 din)
Pre nego što se odlučite da kupite naš proizvod “Zeolit Plus”, hteli bismo da Vas upoznamo i o tome – koji je najvažniji uslov koji treba da zadovolji ZEOLIT da bi bio odobren kao DIJETETSKI PROIZVOD, za ljudsku upotrebu. To je sadržaj TEŠKIH METALA u samom zeolitu ( naročito olova ). Kao što znate, teški metali su uzročnici pojave velikog broja teških bolesti, i zato postoji “PRAVILNIK O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI DIJETETSKIH PROIZVODA” kojim se propisuje ova oblast.

PRAVILNIK O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI  DIJETETSKIH    
                                          PROIZVODA   

(Sl. glasnik RS br. 45/10)
Osnovni tekst na snazi od 11/07/2010 , u primeni od 11/07/2010
Prilog br. 26 – Maksimalno dozvoljene koncentracije
određenih hemijskih kontaminanata u dodacima ishrani
(dijetetskim suplementima)
Maksimalne količine kontaminenata odnose se na dijetetske suplemente u obliku u kome se
prodaju:

 tabela

 

Analize proizvoda ” Zeolit Plus ” možete pogledati – klikni ovde.

Vaš  “VEGAPHARM”