ZEOLIT PLUS X3

Zeolit Plus x3

Ovo je novi proizvod kompanije VEGAPHARM, iste težine kao i klasičan ZEOLIT PLUS, ali je pakovan u bočici od 250 ml. Radi se o istom zeolitu, ali je razlika u tehnološkoj obradi. Kod dosadašnjeg pakovanja Zeollit plus-a, usitnjavanje je rađeno samo jedanput, te u bočicu od 125 ml staje 60g zeolita. Ovo novo pakovanje je prošlo kroz tretman trostrukog usitnjavanja, te više tih 60g zeolita, nije moglo da se spakuje u bočice od 125 ml, već smo bili prinuđeni da ga pakujemo u bočice od 250 ml. U čemu je razlika između ova dva pakovanja? Zeolit u bočici od 125 ml, je jako dobar za sve ono što je do sada napisano na našem sajtu o njemu. Veličina čestica ovog pakovanja zeolita je u razmaku od 0,3 do 3 mikrona. Zeolit u bočici od 250 ml je prošao kroz tretman trostrukog usitnjavanja, i veličina čestica je u razmaku od 0,2 do 0,7 mikrona, odnosno od 200 do 700 nanometara. Ovakva usitnjenost omogućava velikom broju čestica zeolita (oko 90%) da iz digestivnog trakta, putem krvotoka, dođe do svake ćelije organizma.
Ova činjenica je jako bitna, jer prema stranim istraživanjima, zeolit ima svojstvo da ćelije sa Ph vrednošću manjoj od 7.4 ( znači kisela sredina ) vraća na neutralnu vrednost od Ph=7.4. Kada je ćelijska vrednost manja od Ph=7,4 postoji velika mogućnost da se razvije ćelija raka, a kada je Ph manja od 7 nastaje koma i smrt. Dakle,  zdrave ćelije žive u neutralnoj i alkalnoj sredini punoj kiseonika, koja omogućava normalno funkcionisanje, dok kancerogene ćelije žive u kiseloj sredini siromašnoj kiseonikom.
Prednost ovog trostruko usitnjenog zeolite je u tome da veliki broj čestica može doći i do najsitnijih ćelija organizma gde ih može očistiti od teških metala, pojačavajući imunitet, i ako je potrebno povećati alkalnost ćelija, vraćajući je na Ph=7.4 čime sprečava mnoge bolesti.
Konzumiranje: u 2,5 dl vode nacediti pola limuna, dodati 1-2 kašikice meda i 1 g zeolite, razmutiti i popiti na pola sata (ili 1 sat) pre jela.
Ovaj zeolite se može, (u slučaju kožnih obolenja) direktno utrljati na određeno mesto (herpes, akne, itd)
Po nekim preporukama, može se staviti ispod jezika, čime će direktno ući u krvotok preskačući želučane sokove.
Za vreme uzimanja zeolite, potrebno je uzimati minimalno bar 2 l vode na dan.

 

 

Poruci Zeolt Plus x3